کتاب طه
  • توییتر
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • واتساپ

    کتاب «جریان‌شناسی دفاع از حقوق زنان در ایران» با هدف تحلیل و بررسی جریان‌هایی که با هدف دفاع از حقوق زنان پس از انقلاب اسلامی در ایران شکل گرفتند، به رشته تحریر درآمده است.

    اگر چه با شکل‌گیری فمینیسم در غرب، دستاوردهای مثبتی در راستای حقوق زنان و رفع برخی تبعیض‌های ناروا نسبت به آنان حاصل شد، اما در نهایت موجب پدید آمدن فاصله‌ای عمیق میان زنان و مردان گردید. حرکتی که بر اساس مبانی برخاسته از رنسانس در دفاع از حقوق زنان آغاز شده بود، رفته رفته راه خود را به کشورهای دیگر گشود و حرکت‌های اصیل زنان در این کشورها را تحت تاثیر قرار داد.

    نگارنده با بهره‌گیری از آثار مکتوب، نشریات و کتاب‌هایی که در این سال‌ها از سوی جریان‌های مختلف در زمینه مسائل زنان منتشر شده، به تحلیل و بررسی این جریان‌ها پرداخته است.

    در بخش اول این کتاب، به عنوان بحثی مقدماتی، تلاش غرب برای همسان‌سازی فرهنگ ملت‌ها به تفصیل مورد بحث قرار گرفته و نقش و جایگاه زنان در جریان همسان‌سازی فرهنگی تبیین شده است. در بخش دوم کتاب نیز با تقسیم‌بندی جریان‌های فعال در عرصه دفاع از حقوق زنان به سه جریان عمده سیاسی، سکولار و دینی، ویژگی‌های هریک از این جریان‌ها مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

    این کتاب به قلم «ابراهیم شفیعی سروستانی» نگاشته شده و چاپ چهارم آن در تابستان سال۱۳۹۶ توسط انتشارات «کتاب طه» عرضه گردیده است.

    منبع: پیوند بیرونی

    پاسخ دهید

    pub.ketabtaha.com